“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Ягодов пунш с ревен

Освежаваща леко алкохолна напитка за лятото

about 20 порции (/дози)

Easy 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Ягодов пунш с ревен

Продукти:

1 кг ягоди
2 пак. лимонена киселина Dr.Oetker
4 пак. ванилена захар Dr.Oetker
60 г захар
750 мл вино бяло
1,5 л. нектар от ревен
750 мл шампанско или пенливо вино Просеко

preparation

Приготвяне

1

Предварителна подготовка

Измийте, почистете и нарежете ягодите на половинки или на четвъртини в зависимост от размера. В купа поставете ягодите, поръсете ги с лимонената киселина, ванилената захар, захарта и налейте виното и оставете да се охлади най-малко 2 часа.

Сервирайте охладената напитка като долейте нектар от ревен и шампанско Просеко.