Flag

Ябълков дип

about 6 порции (/дози)
Леснa
20
Плодово медов дип за добавка към вашите ястия
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Използвайте дипа за да намажете върху филийка или за пълнеж на печива.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
1 бр.ябълки (около 180 грама)
250 гизвара (ниска масленост)
1 с.л.прясно мляко или сладкарска сметана
1 пак.ванилена захар Dr.Oetker
3 капкиесенция лимон Dr.Oetker (или есенция ром)
3 с.л.мед
Picture - ванилена захар Dr.Oetker
Picture - есенция лимон Dr.Oetker (или есенция ром)
1

Подготовка

Измийте ябълката, нарежете я на четвъртини, отстранете семената и я нарежете на дребно.

2

Начин на приготвяне

Смесете изварата, млякото или сметана, ванилената захар, капките есенция лимон и меда. На края объркайте ябълките в сместта. Съхранявайте дипа в хладилник преди сервиране.

Съвет за рецептата

  • Използвайте дипа за да намажете върху филийка или за пълнеж на печива.