Flag

Веган ванилов пудинг с плодова салата

about 6 порции (/дози)
Средно ниво на сложност
40
Веган пудинг с плодова салата или бадемов вкус
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Може да използвате и замразени плодове.
Съвет за рецептата
Ако не е сезона на пресните плодове, може да използвате накиснати в сироп от агаве сушени плодове.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Бадемов пудинг
1 пак.Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
500 млбадемово мляко
40 гсироп от агаве
40 гбадемов мус
Плодова салата с пудинг
250 гягоди
125 гборовинки
125 гмалини
1 с.л.сироп от агаве
Украса
1 с.л.сироп от агаве
about 2 с.л.бадеми накълцани
Picture - Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
1

Приготвяне

Пригответе пудинга според указанията на опаковката, но с бадемовото мляко. След това в него разбъркайте сиропа от агаве и бадемовия мус. Директно върху повърхността на пудинга поставете фолио за свежо съхранение и оставете да се охлади.


Измийте, почистете и нарежете на четвъртини ягодите. Измийте боровинки и малините. Смесете плодове в купа и ги подсладете със сиропа от агаве.


В тиган с незалепващо покритие на средна температура без мазнина карамелизирайте бадемите със сиропа от агаве. Оставете бадемите да изстинат в чиния.


Разбъркайте изстудения пудинг с миксер на гладък крем и разпределете в шест десертни чаши. Отгоре добавете плодовете и карамелизираните бадеми. По желание украсете с мента.

Съвет за рецептата

  • Може да използвате и замразени плодове.
  • Ако не е сезона на пресните плодове, може да използвате накиснати в сироп от агаве сушени плодове.