Flag

Шоколадова бонбониера Валентинка

about 5 - 7 парчета (/парченца)
Сложнa
80
Хем торта, хем бонбониера за Деня на влюбените
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Ако нямате форма за печене „Сърце", изпечете сладкиша в кръгла форма за торта (Ø 26 cm) и с шаблон изрежете сърце. Останалите парчета натрошете на фини трохи и смесете с приготвен крем за сладкиши ванилия на Dr. Oetker. Разделете хоризонтално полученото сърце на два блата, разстелете крема върху единия и прилепете другия.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker