“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Руло с пълнеж от песто

Нетрадиционно и невероятно вкусно руло по италиански с песто

about 1 руло (/печиво)

40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Руло с пълнеж от песто

Тесто:

4 бр. белтъка
0,5 ч.л. сол
4 бр. жълтъци
75 г сметана (заквасена)
2 с.л. магданоз (наситнен)
100 г брашно
1 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker (равна)

Пълнеж:

3 бр. чесън (скилидки)
2 бр. магданоз (връзки)
100 г кедрови ядки
75 г сметана (заквасена)
200 г сирене крема
2 с.л. прясно мляко
1 ч.л. сол (равна)
60 г пармезан (настърган)

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Разбийте белтъците със солта на твърд сняг. Разбъркайте жълтъците, сметаната и магданоза в съд и прибавяйте към тях, редувайки ги, белтъците и брашното с бакпулвера. Застелете правоъгълна тава с хартия за печене, наредете в нея няколко измити и подсушени стръка магданоз, излейте тестото и го загладете. Печете в средата на фурната на около 200°C за 8 минути.

2

Пълнеж

Почистете чесъна и измийте магданоза. Пасирайте всички продукти за пълнежа, с изключение на пармезана, който добавете накрая. Отлепете хартията за печене от блата, поставете го с магданозената страна надолу и разстелете пълнежа. Завийте рулото по дългата страна и го оставете за 1 час в хладилник.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация