“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Пудинг ванилия с шоколадови капки

Класическа комбинация от ванилия, сметана и шоколад

4 порции (/дози)

лесно става 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Пудинг ванилия с шоколадови капки

Крем-пудинг:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
40 г захар
30 мл прясно мляко
200 г сметана (сладкарска) (сладкарска)
4 с.л. тъмен шоколад (ситни парченца ) (ситни парченца )

Шоколадов сос:

1 пак. Премиум Пудинг с белгийски шоколад Dr.Oetker
750 мл прясно мляко
50 г захар

Приготвяне

Приготвяне

1

Крем-пудинг

Смесете млякото със сметаната. Смесете съдържанието на пакетчето с 6 с.л. от млечната смес, а останалата сложете да заври.След като заври, добавете към нея пудинговата смес. Разбърквайте непрекъснатодо сгъстяване. Половината от готовия пудинг разпределете в четири формички за пудинг, изплакнати със студена вода. Поръсете по 1 с.л. шоколадови парченца във всяка формичка и допълнете с останалия пудинг.Оставете десертите за мин. 2 часа в хладилника.

2

Шоколадов сос

Сварете премиум пудинг шоколад според указанието на рецептата, но с 750 мл прясно мляко и 50 г захар. Оставете да се охлади до стайна температура.

3

Сервиране

Извадете пудинга, като отделите внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формичките и обърнете върху десертни чинии. Залейте отстрани с шоколадовия сос и сервирайте.

Използвани продукти Dr.Oetker

За повече информация кликнете върху продукта