“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Пъстърва с копър

Просто увий и изпечи - лесно и здравословно

about 1 порция (/дози)

лесно става 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Пъстърва с копър

Продукти:

1 бр. пъстърва (около 200 г) (около 200 г)
1 бр. лимони (сок) (сок)
около 3 г сол (щипка) (щипка)
около 3 г черен пипер (щипка) (щипка)
около 3 г копър (щипка) (щипка)
около 3 г масло

Приготвяне

Приготвяне

1

Пъстърва с копър

Изчистете, измийте пъстървата и я оставете да се отцеди, напръскайте я с лимонов сок, изтръскайте я лекичко и я подправете със сол и черен пипер на вкус. Поставете я върху алуминиево фолио и размажете масло (по желание) вътре и върху рибата.

За финал наредете измития и изцеден копър, завийте рибата добре и я опечете в предварително загрята фурна на 200°C на горен и долен нагреватал или 180°C на горещ въздух за около 20 мин.