“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Пица-пудинг

Пица с пудинг! Ето как

about 4 порции (/дози)

Easy 60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Пица-пудинг

Пудинг:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
40 г захар
500 мл прясно мляко

Ягодов сос:

about 150 г ягоди (свежи или замразени)
2 с.л. захар

Допълнително:

1 бр. банани
1 бр. киви
about 25 г грозде
20 г бял шоколад
1 бр. портокали

preparation

Приготвяне

1

Пудинг

Приготви пудинга ванилия с 500 мл прясно мляко и захарта според указанията върху опаковката.След това го разпредели в 4 дълбоки чинии и остави да изстине и втвърди в хладилник за около час.

2

Ягодов сос

Измий, почисти ягодите и ги остави да се отцедят добре. Добави захар и ги пюрирай с пасатор.

3

Украса

Измий, почисти и обели плодовете. Нарежи ги на ситно. Разпредели ягодовия сос върху втвърденияпудинг. Украси пицата-пудинг с плодовете и настържи шоколада.