“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Коледна елхичка

Ванилия, какао и джинджифил за коледен аромат

72 сладки (/бисквитки)

40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Коледна елхичка

Продукти:

75 г масло
75 г пудра захар
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
100 г брашно
1 бр. яйца
1 с.л. какао Dr.Oetker
0,5 ч.л. джинджифил (млян)

Украса:

1 пак. четири украси за сладкиши Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Предварителна подготовка

Разтопете маслото. Намазнете тавата запечене и застелете с хартия за печене.

2

Тесто

Смесете разтопеното масло с останалите продукти и разбийте с миксер до получаването на хомогенна смес. Разстелете тестото равномерно върху хартията за печене. Поръсете тестото с малки перлички от украсите за сладкиши (фиг.1). Печете 7-9 минути в средата на предварително загрята фурна на 180°С на горен и долен нагревател.

Веднага след изпичане нарежете с нож тестото на триъгълници (Фиг.2).

Оставете сладките да изтинат и след това ги подредете под формата на елха.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация

Продукт

Пица Шоколад

Пица Ristorante с три вида шоколад