“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Хрупкави гофрети с крем Оле Ягода

Ягодова кремообразна наслада за хубав старт на деня

около 5 порции /дози

лесно става 20 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Хрупкави гофрети с крем Оле Ягода

Тесто:

125 г пшеничено брашно
1 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker
75 г захар
125 г масло
3 бр. яйца
1 пак. ванилена захар Dr.Oetker

Крем:

1 пак. Крем Оле ягода Dr.Oetker
400 мл прясно мляко (студено)

Приготвяне

Приготвяне

1

Тесто

Пресейте брашното и бакпулвера в купа. Добавете останалите продукти. Разбъркайте с миксер първо на ниска скорост, а после 2 минути при високата скорост до получаването на хомогенна смес.

Намаслете гофретника. Напълнете формичките на гофретника и печете до златисто. След изпичане оставете гофретите да се охладят.

2

Крем

Във висок съд изсипете млякото и към него прибавете крема на прах. Разбъркайте отначало с миксер на ниска степен, след което разбийте за 3 мин. на висока степен.

Между всеки две гофрети сложете от крема и сервирайте.