“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Доматчета в оцет

Кисели доматчета, но червени

about 6 - 7 буркана ((700 мл))

Easy 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Доматчета в оцет

Продукти:

2 кг домати (малки)
300 г лук (4 глави)
1000 мл оцет (винен)
250 мл вода
1,5 ч.л. сол
0,5 ч.л. карамфил (2 цвята)
1 ч.л. пипер (зърна черен)
1,5 ч.л. синапени семена
2 пак. консервант Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Измийте и подсушете доматчетата. С клечка за зъби надупчете неколкократно всяко доматче и ги подредете в подготвените буркани. Обелете и нарежете лука и заедно с водата, оцета, солта, захарта, карамфила, черения пипер и синапеното семе ги сложете да заврят. След като сместа поври за кратко, я свалете от котлона и разтворете вътре двете пакетчетата консервант.

Залейте доматчетата с получената марината и затворете бурканите. Консервираните доматчета съхранявайте на хладно.