“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Брауни мъфини с пудинг

Рецепта от блог Cooks & Bakes

11 сладки (/бисквитки)

изисква малко опит 60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Брауни мъфини с пудинг

Смес за мъфини:

200 г натурален шоколад
120 г масло
2 с.л. какао премиум Dr.Oetker
200 г кристална захар
1 ч.л. есенция ванилия Dr.Oetker
3 бр. яйца
95 г пшеничено брашно
5 г сол
80 г орехи

Масления крем с пудинг:

1 пак. Oригинален пудинг сметана Dr.Oetker
65 г захар
400 мл прясно мляко
250 г масло
100 г пудра захар

Украса:

1 пак. захарни звезди Dr. Oetker
1 пак. захарни перли Dr.Oetker
1 пак. захарни сърца Dr.Oetker
1 пак. захарни конфети Dr.Oetker
1 пак. шоко перли Dr.Oetker

Приготвяне

Приготвяне

1

Брауни мъфини

Разтопете натрошения на парченца шоколад и нарязаното на кубчета масло, като ги поставите в тенджерка на котлона на водна баня. Свалете от огъня и добавете какаото и захарта - разбъркайте с лъжица добре. Сложете ванилената есенция и едно по едно яйцата, като разбърквате добре след всяко едно от тях. Накрая добавете брашното, разбъркайте, солта и най-накрая орехитe.

2

Сложете хартийки за печене в гнездата на тавичката за печене и изсипете сместа в тях. Загрейте предварително фурната на 180°C, печете с вентилатор. Когато фурната се загрее напълно сложете тавичката вътре. Печете около 25-30 минути, като проверявате с клечка за зъби вътрешността. Браунито е добре изпечен, когато по клечката остават влажни трохи. В случая клечката не трябва да бъде суха, а по нея да има лепкави трохички. Извадете тавичката от фурната и охладете за около 10 минути.

3

Маслен крем с пудинг

Сварете пудинга по указанията на опаковката с 65 г захар и 400 мл прясно мляко. Изсипете пудинга в купа и оставете да се охлади, покрит с домакинско фолио, за да не образува коричка. Не го слагайте в хладилника.

4

Разбийте маслото с пудрата захар до хомогенен крем с помощта на миксер. Тогава към него започнете да добавяте лъжица по лъжица охладения пудинг и разбийте до хомогенен крем. Когато се смесват маслото и пудингът трябва да са на стайна температура, за да не се спластят.

5

Украса

Украсете мъфините с крема с помощта на пош и декорирайте със захарни украси по избор.

6

За още идеи може да посетите блог Cooks and Bakes

Използвани продукти Dr.Oetker

За повече информация кликнете върху продукта