“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Бяла риба със сметанов сос

Средиземноморко ястие за ценители

about 2 порции (/дози)

лесно става 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Бяла риба със сметанов сос

Продукти:

250 г бяла риба (дълбоко замразено филе) (дълбоко замразено филе)
10 г сол
1 с.л. брашно
1 с.л. олио
около 200 г ябълки
1 бр. лук (червен) (червен)
30 г масло
125 г сметана (заквасена) (заквасена)
10 г копър
10 г естрагон
1 с.л. плодов сок (лимонов) (лимонов)

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне

Размразете рибата и я подправете със сол. Оваляйте филетата в брашно, запържете ги в горещото олио за около 5 мин. до златисто и ги извадете в чинии. Измийте ябълката, обелете лука и ги наражете на тънки филийки. Загрейте маслото в тиган, запържете ябълковите и лучени филийки и ги поставете върху филето. В тигана загрейте сметаната, в която сте разбъркали копъра, естрагона и лимоновия сок и полейте рибата с получения сос.