“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Бисквити „Асорти”

Рецепта от блог Тортичка

50 сладки /бисквитки

изисква малко опит 40 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Бисквити „Асорти”

Тесто:

300 г пшеничено брашно
½ ч.л. бакпулвер Dr.Oetker
150 г масло на стайна температура
140 г захар
1 бр. яйце
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
1 пак. Финес - аромат лимонови корички Dr.Oetker
1 с.л. какао премиум Dr.Oetker
1 пак. захар с канела Dr.Oetker + 1 с.л. брашно

Украса:

1 пак. захарни перли Dr.Oetker
1 пак. захарни конфети Dr.Oetker
1 пак. захарни звезди Dr. Oetker
1 пак. цветни захарни шрифтове Dr.Oetker

Приготвяне

Приготвяне

4

По желание преди печене наръсете бисквитите със захарни перли, конфети или звездички. Печете ги в загрята на 180 градуса фурна до леко порозовяване (8 – 10 мин). Охладете ги напълно и ги украсете с цветни захарни шрифтове и захарни декорации.

5

За още идеи може да посетите блог Тортичка

1

Разбийте яйцето и захарта до побеляване. Добавете маслото и отново разбийте. Смесете брашното, бакпулвера и бурбонската ванилова захар. Добавете ги към яйчно-маслената смес и омесете гладко тесто.

2

Разделете го на 4 части. Едната част оставете така. Към втората добавете лимоновите корички и омесете, за да се смесят. Към третата част прибавете какаото и омесете. Към последната част добавете захарта с канела и супена лъжица брашно - омесете.

3

Разточете тестото върху добре набрашнен плот на кора с дебелина 8-9 мм. и изрежете бисквити с формички.