“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Барчета с малини и шоколад

Съставки

Съставки

за рецептата  Барчета с малини и шоколад

Продукти:

150 г малини (замразени)
100 мл сок от портокал
500 г кувертюр бял шоколад
1 пак. ванилена захар Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Предварителна подготовка

Подгответе съд за печене (23 × 15 см), домакинско прозрачно фолио, нож, дъска за рязане и купа.

2

Приготвяне

В тенджета загрейте малините и портокаловия сок. Застелете с домакиско фолио съда за печене и излейте сместта. Сложете отгоре джинджифиловия блат и оставете във фризер за една нощ.

3

В купа начупете на малки парченца кувертюра и го разтопете на водна баня. Извадете вече напопения блат и го нарежете на ленти с размери приблизително 6 × 2 см и ги поставете на метална скара. Залейте ги с горещия къвертюр и оставете да изстинат.