“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоколадови стени на тортата

Истинско шоколадово покритие

Разтопете натрошения на ситно шоколад с малко олио на водна баня при слаб огън (1). Нарежете ленти от алуминиево фолио според височината и обиколката на тортата (2). Излейте разтопения шоколад върху парче алуминиево фолио и загладете, така че да се получи тънка и гладка лента шоколад като оставите около 1 см от ръба на фолиото. Оставете шоколада да се втвърди до момент, в който с помощта на фолиото можете да го огъвате в желаната форма. Хванете фолиото за краищата и увийте около тортата. (3,4)