Бисквитки на сайта на Dr.Oetker

 

Използвайки нашия сайт, се съгласявате, да използваме „бисквитки“, за да подобряваме информацията в него. Може да ги премахнете ръчно. Повече информация тук.

Ванилов крем с маскарпоне и боровинки

Ванилова нежност и боровинкова свежвест съчетани с ядки, плод и маскарпоне

около 6 порции /дози

лесно става 20 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Ванилов крем с маскарпоне и боровинки

Продукти:

1 пак. оригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
50 г захар
500 мл прясно мляко
125 г маскарпоне
50 г бадеми филирани
300 г боровинки

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне:

Пригответе пудинга според указанието на опаковката с прясното мляко и захарта. След това разбъркайте маскарпонето в горещия пудинг. Покрийте крема с домакинско фолио, за да не хване коричка. Оставете пудинга да се охлади.

В тиган с незалепващо покритие без мазнина запечете филираните бадемите до златисто и ги оставете да изстинат. Измийте и почистете боровинките.

Напълнете чашите, като редувате пудинг, боровинки, бадеми, пудинг и на края боровинки, бадеми.