Бисквитки на сайта на Dr.Oetker

 

Използвайки нашия сайт, се съгласявате, да използваме „бисквитки“, за да подобряваме информацията в него. Може да ги премахнете ръчно. Повече информация тук.

Мраморен пудинг

Наслада с двоен вкус

около 4 порции /дози

изисква малко опит 20 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Мраморен пудинг

Продукти:

1 пак. оригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
40 г захар
1 пак. оригинален пудинг шоколад Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
50 г захар

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне:

Пригответе двата пудинга според указанието на опаковката.

Изплакнете формичките за пудинг със студена вода. След това ги напълнете до половината с добре разбъркания ванилов пудинг и допълнете с шоколадовия пудинг. Потопете една супена лъжица в средата на всяка формичка и завъртайки, я извадете. Така ще постигнете желания мраморен ефект. Оставете пудинга най-малко 3 часа в хладилника, за да стегне.

Отделете внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии. По желание може да поръсите десерта с какао или шоколадов чипс.