Бисквитки на сайта на Dr.Oetker

 

Използвайки нашия сайт, се съгласявате, да използваме „бисквитки“, за да подобряваме информацията в него. Може да ги премахнете ръчно. Повече информация тук.

Малинов шоко-десерт

Неустоим десерт с пудинг и плодове

около 4 порции /дози

лесно става 20 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Малинов шоко-десерт

Продукти:

1 пак. оригинален пудинг шоколад Dr.Oetker
200 г заквасена сметана (с висока масленост)
400 мл прясно мляко
50 г захар
100 г тъмен шоколад
150 г бисквити
200 г малини
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker

Украса:

1 пак. захарни сърца

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне:

Пригответе пудинга според указанието на опаковката, но само с 400 мл мляко и го покрийте с домакинско фолио, за да не образува коричка. Настържете шоколада на едро. Разбийте сметаната с бурбонската ванилова захар. Разбъркайте изстудения пудинг с миксер до получаването на гладък крем. Прибавете сметаната към пудинга и разбъркайте. Напълнете чашите, като редувате пудинг, бисквити, настърган шоколад, пудинг, малини, настърган шоколад и пудинг. Украсете със захарни сърца.