Бисквитки на сайта на Dr.Oetker

 

Използвайки нашия сайт, се съгласявате, да използваме „бисквитки“, за да подобряваме информацията в него. Може да ги премахнете ръчно. Повече информация тук.

Ягодови крем-тортички

Преливащи вкусове - сметана и ягода.

около 6 порции /дози

лесно става 20 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Ягодови крем-тортички

Продукти:

1 пак. пудинг сметана Dr.Oetker
425 мл прясно мляко
40 г захар
1 пак. оригинален пудинг ягода Dr.Oetker
425 мл прясно мляко
40 г захар

Украса:

250 г ягоди

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне:

Пригответе всеки един от пудингите по указанията на опаковката, но само с 425 мл мляко и 40 г захар.

Изплакнете формичките за пудинг със студена вода. Редувайки по супена лъжица от всеки от горещите пудинги, разпределете в мокрите формички и поставете в хладилника за най-малко 3 часа.

Отделете внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии.

Размразете леко ягодите и ги пюрирайте. Украсете мини тортичките с ягодовото пюре. По желание може да поръсите десерта с пудра захар и да го поднесете с ментови листенца.